Prijzen

De basismogelijkheden van Adecon CMS

Adecon CMS beschikt in de basis over veel mogelijkheden. U krijgt de beschikking over een onbeperkt aantal webformulieren, onbeperkt afbeeldingen uploaden, een sitemap, een koppeling met Google Analytics en ondersteuning voor YouTube, Facebook en Twitter.

Het basistarief voor Adecon CMS is € 9,95

Webformulieren

Maak zelf een onbeperkt aantal contactformulieren op basis van de gebruikelijke invoervelden en beheer de bijbehorende responsberichten. Genereer bijvoorbeeld een algemeen contactformulier waarmee u aanstuurt op laagdrempelig contact, of plaats een uitgebreider offerteaanvraagformulier waarmee u de kwaliteit van uw conversie verbetert.

Google Maps

Bent u 'offline' ook goed vindbaar? Gebruik Google Maps op uw website om uw locatie beter in beeld te brengen. Plaats een Google Maps kaartje bij uw contactgegevens en laat uw bezoekers een routebeschrijving genereren naar uw bezoekadres.

Pagina-afbeeldingen

Koppel één of meerdere pagina-afbeeldingen voor een unieke uitstraling van iedere iedere pagina binnen uw website. Via het beheersysteem bepaalt u eenvoudig zelf de 'look & feel' van iedere pagina. Verwissel bijvoorbeeld ieder seizoen de sfeer van uw website of stem de foto's af op content van uw pagina.

Breid uw website uit met extra modules

Til uw website naar een hoger niveau met één van de onderstaande aanvullende modules van Adecon CMS.

Nieuws € 4,95

Het continu up-to-date houden van uw website zorgt voor regelmatig terugkerende bezoekers. Ook stimuleert actuele content een betere indexering door zoekmachines. Beide effecten dragen bij aan een hogere conversie van uw website. Alle nieuwsberichten worden volgens een logische paginastructuur opgeslagen, zodat er automatisch een archief wordt opgebouwd.

Responsive (voor smartphones) € 4,95

Optimaliseer uw website voor weergave op smartphones en tablets. Met deze plug-in worden alle pagina's van uw website automatisch aangepast aan het schermformaat van uw bezoekers.

Fotoalbum € 4,95

Gebruik het fotoalbum voor het delen van impressies van uw portfolio, winkel, showroom, evenementen
en activiteiten van uw organisatie. Via het paginabeheer van Adecon CMS maakt u een opsplitsing in verschillende albums.

Sponsordatabase € 4,95

Plaats uw sponsors op de voorgrond met een vermelding in het sponsoroverzicht. Vul via het beheersteem de database, zodat uw sponsors automatische met logo op uw website worden vermeld.

Forum € 4,95

Breid uw website uit met een forum en laat bezoekers discussiëren over uiteenlopende topics.
Laat uw bezoekers van gedachten wisselen over verschillende onderwerpen, elkaar helpen bij het oplossen van een probleem of gebruik uw forum om te peilen wat er binnen uw doelgroepen leeft.

Besloten webomgeving € 4,95

Scherm een gedeelte van uw website af voor reguliere bezoekers door middel van een inlogpagina. Via het gebruikersbeheer in Adecon CMS beheert u zelf op basis van gebruikersgroepen welke gebruikers toegang hebben tot uw besloten webomgeving. Zo creëert u eenvoudig een 'extranet' voor bijvoorbeeld uw vaste klanten, personeel of leden.

Productdatabase € 4,95

Gebruik deze module voor het presenteren van uw productassortiment of nieuwste collectie. Via het paginabeheer maakt u zelf verschillende categorieën aan. U kunt een onbeperkt aantal producten toevoegen en uw producten uitbreiden met aanvullende productinformatie en afbeeldingen.

Webshop € 8,95

Ga één stap verder en verkoop uw producten via internet. Via de webshopmodule kunnen uw bezoekers uw producten direct online bestellen en afrekenen.

KNST.nl-koppeling € 4,95

Speciaal voor de website KNST is er een koppeling ontwikkeld waarmee automatisch al uw kunstwerken van uw KNST-profiel op www.knst.nl worden ingeladen in uw website. Zo beheert u slechts één keer uw kunstwerken en zijn direct zowel uw profiel op Knst.nl als uw website up-to-date.

Sitemap € 2,95

Met een sitemap wordt de hiërarchische structuur van uw website op een gebruikersvriendelijke manier weergegeven. Zo vinden uw bezoekers snel de informatie die zij zoeken.

Verbergen Adecon-link € 4,95

Kies voor een professionele uitstraling en verberg de verwijzing naar Adecon CMS.